20% reducere la aparate dentare, pentru elevi si studenti. pana la 15 ...

- detalii aici -

Aparatele de contentie

Totul despre aparatele de contentie

► Scoateti-va aparatul de contentie atunci cand mancati ... si intotdeauna folositi cutia de protectie a acestuia pentru pastrare! (majoritatea aparatelor de contentie se pierd in sali de mese, cantine sau restaurante).

► Curatati aparatul de contentie cu grija o data pe zi cu periuta si pasta de dinti. Folositi apa calduta si nu fierbinte. Prin periaj inlaturati placa dentara si eliminati mirosurile. Materialele ortodontice pentru curatare (pastilele efervescente Corega tabs, de exemplu) pot fi folosite dar nu inlocuiesc periajul.

► Cand nu purtati aparatul de contentie, acesta trebuie pastrat INTOTDEAUNA in cutia lui de protectie. Animalele de companie le iubesc!

► La inceput vi se poate parea dificil sa vorbiti. Exersati vorbirea, cititul sau cantatul cu voce tare pentru a va obisnui mai repede cu aparatul de contentie.

► Aparatele de contentie sunt casabile, deci manipulati-le cu grija. Daca va pierdeti sau deteriorati aparatul de contentie va rugam sa ne contactati cat mai repede posibil.

► Daca aveti intrebari sau va ingrijoreaza ceva in legatura cu aparatul de contentie sau daca aparatul de contentie trebuie ajustat, va rugam sa ne contactati. Va recomandam sa nu incercati sa le ajustati Dumneavoastra!

► Intotdeauna aduceti cu Dvs aparatul de contentie la vizita urmatoare la cabinet.

► Inlocuirea unui aparat de contentie este costisitoare ... cu putina grija ele pot dura ani de zile!

► Scoateti-va aparatul de contentie atunci cand inotati.

► Pastrati aparatul de contentie ferit de apa fierbinte, bordul incins al masinii, buzunare, masina de spalat si servetele (din motive de igiena).