10% REDUCERE la aplicare aparate dentar pentru elevi / studenţi ...

- detalii aici -

Tipuri de aparate dentare

Aparatele metalice traditionale

Aparatele metalice traditionale sunt cel mai comun tip de aparate ortodontice si sunt astazi mult mai confortatbile decat au fost vreodata. Fabricate din otel inoxidabil de inalta tehnologie, aceste aparate aliniaza dintii folosind bracket-uri si arcuri metalice.
Cu aparat ortodontic metalic aveti optiunea de a adauga elastice colorate pentru un zambet mai colorat si unic.

Aparate placate cu aur

Aparatele din aur sunt similare cu cele metalice traditionale in multe feluri. Ele sunt fabricate din otel inoxidabil placat cu aur prin procedee speciale sau chiar din aur.

Aceste aparate pot fi considerate drept o optiune mai estetica decat aparatele metalice traditionale. Iar costul lor este in mod surpinzator comparabil cu cele mai multe aparate transparente.

Bracket-uri ceramice

Aparatele ceramice sunt confectionate din materiale transparente si de aceea sunt mai putin vizibile pe dinti decat aparatele metalice. Din acest motiv aparatele ceramice se folosesc mai mult de catre adolescentii mai mari si adulti care sunt ingrijorati de partea estetica/cosmetica.

Desi sunt din punct de vedere vizual mai putin proeminente, ele necesita o atentie mai mare in ceea ce priveste ingrijirea, deoarece aparatele ceramice sunt mai mari si mai fragile decat omoloagele lor metalice.

Din aceste motive aparatele ceramice tind sa se foloseasca mai mult pe arcada superioara decat pe cea inferioara.

Aparatele invizibile

Dispozitivele transparente (cum ar fi Invisalign) folosesc o serie de elemente invizibile, detasabile si mai confortabile pentru alinierea dintilor. Si nimeni nu poate observa purtarea lor deoarece aceste elemente sunt invizibile!

Pe langa ca sunt invizibile acestea mai sunt si detasabile deci puteti manca si bea orice doriti in timpul tratamentului iar in plus periajul si folosirea atei dentare nu mai reprezinta o provocare. Aceste aparate sunt confortabile si nu contin elemente metalice care sa va cauzeze iritatii ale gurii in timpul tratamentului.

Aparatele linguale

Aparatele linguale sunt ascunse in spatele dintilor si sunt invizibile atunci cand zambiti. Acestea sunt 100% personalizate pentru a se potrivi cu forma dintilor si de aceea elementele metalice sunt create special pentru Dumneavoastra.
Aparatele linguale reprezinta o optiune foarte rezonabila pentru atleti, fotomodele, actori/actrite, muzicieni care canta la instrumente de suflat sau alte persoane oficiale.