20% reducere la aparate dentare, pentru elevi si studenti. pana la 15 ...

- detalii aici -

Bracket-urile traditionale

Cum se deplaseaza dintii cu ajutorul aparatelor dentare?

Dintii se deplaseaza ca si raspuns la fortele care se aplica asupra lor. Bracket-urile sunt elementele care actioneaza ca si suport pentru arcuri. Ele sunt prinse de arc cu ligaturi gri, transparente sau colorate pe un arc ce conecteaza bracket-urile intre ele si produce fortele necesare pentru a directiona dintii inspre pozitia lor corecta. Noi punem la dispozitie de asemenea bracket-uri care nu necesita ligaturi, asa-numitele bracket-uri auto-ligaturante.

In timpul deplasarii dintilor, arcurile si elasticele sunt elementele care de fapt mobilizeaza dintii. Detinem controlul tri-dimensional asupra miscarii dintilor, prin intermediul bracket-urilor. Uneori pacientii vor avea nevoie sa poarte elastice intraorale sau sa foloseasca dispozitive functionale si aparate mobile.

Ligaturile

Ligaturile pastreaza arcul fixat in bracket-uri pentru ca dintii sa se deplaseze. Desi ele pot reprezenta accesorii asortate cu stilul personal si un mod de exprimare, ele reprezinta o parte esentiala a aparatelor ortodontice.