20% reducere la aparate dentare, pentru elevi si studenti. pana la 15 ...

- detalii aici -

Tratamentul pacientului adult

Un zambet frumos este ceea ce cauta oamenii de toate varstele. Varsta nu a fost niciodata un motiv pentru a evita alinierea dintilor strambi sau malpozitionati. Cu ajutorul diferitelor tipuri de aparate putem in prezent sa personalizam ingrijirea specifica necesitatilor si stilului Dvs de viata, oferind confortul si aspectul estetic dorit.

Aparatele dentare nu mai sunt doar pentru copii. Alinierea dintilor poate fi realizata la orice varsta daca gingiile si structura osoasa sunt sanatoase. Oferim o varietate de tratamente concepute pentru adulti, folosind cele mai noi tehnici si tehnologie care reduc considerabil nivelul de disconfort, scad frecventa vizitelor si scurteaza durata intregului tratament, cum ar fi bracket-uri auto-ligaturante, aparate transparente, aparate linguale (ascunse in spatele dintilor) sau gutiere transparente care pot imbunatati cazurile mai simple de aliniere inestetica a dintilor.

Tratamentul ortodontic la varste mai avansate poate imbunatati atat aspectul estetic si respectul de sine cat si sanatatea dintilor si gingiilor. Dintii strambi si o ocluzie defectuoasa pot contribui la pierderea de gingie si os, carierea dintilor, eroziunea anormala a smaltului si suprafetelor dintilor, dureri de cap si ale articulatiei temporo-mandibulare.

Programati o consultatie la noi in cabinet si vom putea determina care sunt posibilitatile de tratament cele mai potrivite pentru Dvs. Un procent important al pacientilor nostri sunt adulti si sunt de acord ca niciodata nu este prea tarziu sa-ti imbunatatesti felul in care zambesti.